Ilyen volt az EXA20 Fesztivál – születésnapunk margójára
2022. október 18. írta: Tóth Melinda és Felker Domonkos (EX ANTE)

Ilyen volt az EXA20 Fesztivál – születésnapunk margójára

boritokep_1.jpg

Nagy sikerrel zárult az EX ANTE Kft. születésnapi rendezvénye, melyen cégünk fennállásának 20. jubileumi évét ünnepeltük. Az eseményt hosszas készülődés előzte meg, amelyet cégcsoportunk, kollégáink együttes erőbedobással szerveztek. Az egésznapos rendezvényen - fesztiváli hangulatot idézően - számos helyszínen számtalan program várta a résztvevőket, éhségüket pedig a bográcsban készült ételek, hidegtálak és street food truckban felszolgáló kollégáink csillapították. Üzletáganként (humán-közigazgatás, mobilitás, területfejlesztés, nemzetközi üzletág, back office) külön-külön felállított standoknál játékos feladatokon keresztül követhették végig a résztvevők a cég életútját, betekintést nyerve az évek során sikeresen véghez vitt projektjeinkbe. A feladatok kialakításánál sokszínűségre törekedtünk, hogy mind a gyerekek, mind a felnőttek megtalálhassák a számukra leginkább szórakoztató programokat – élő társasjáték, helyi termék kóstoló, jármű puzzle, kincsvadászat, kishajó-horgászat, térkép-darts, nemzetközi gasztro-kvíz, hangszeres szervezetfejlesztés, humán snóbli. A játékos feladatok sikeres teljesítése esetén nagyobb esély nyílt a tombolán való értékes ajándékok megnyerésére.

A fesztiválról készült képek a galériában megtekinthetőek.

A játékos, családi programokkal párhuzamosan cégvezetőink, Barna-Lázár Zoltán és Janza Frigyes kötetlen pódiumbeszélgetések keretében idézte fel szakértőinkkel, partnereinkkel és a cégcsoport vezetőivel a legemlékezetesebb történeteket és szakmai sikereket, ezzel szórakoztatva a jelenlévő hallgatóságot. Vendégeink körében nagy népszerűségnek örvendett továbbá a 20 éves fennállás alatti életképekből, ikonikus tárgyakból összeállított múzeum is, amelyben a szakmai díjaktól kezdve a csepeli kikötő macskakövéig – egészen különleges emlékek is megtalálhatóak voltak.

Az egésznapos programsorozat során gyűjthető pecsétek számát a közös kvízjátékjátékon szerzett helyes válaszokkal lehetett bővíteni a játékos kedvű résztvevőknek.

20 éves történelmünket külön az eseményre készített kisfilmben is megörökítettük. Csapatunk és munkáink bemutatásán kívül a film fontos része partnereink szívmelengető köszöntője, melyek óriási örömet okoztak számunkra. Kisfilmünket – 20 évnyi életünk filmjét – a rendezvényen megjelent partnereinknek bemutattuk, és ezúton olvasóinkkal is szeretnénk megosztani, fogadják szeretettel!

A közös ünneplést megkoronázó tortavágást megelőzően az est fényét Janza Kata és Dolhai Attila koncertje emelte, melynek során az önfeledt (és persze megérdemelt) szórakozásé volt a főszerep.

A lelkes és elégedett visszajelzések abszolút kárpótlást nyújtottak a sok energiára, amit az elmúlt hónapokban az előkészületekre fordítottunk. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden kedves barátunknak, partnerünknek és minden kollégánknak, aki közreműködött a számunkra kiemelt fontossággal bíró esemény létrejöttében és megünneplésében!

Cégünk életében meghatározó mérföldkő a 20 éves születésnap, ezért az URBAN21 blogban, valamint cégcsoportos hírlevelünkben ünnepi cikksorozatot indítunk, amelyben az elmúlt 20 év szakmai munkáit érintő témákat és legkedvesebb pillanatainkat mutatjuk be. Tartsanak velünk a következő alkalommal is!

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr2817957088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása